ALifelogo94x50
menu1
menu2
menu3
menu4
menu5
menu6
menu7
BAS: ONZE MENSEN  ZIJN ONS

Situatie en vraag

Financieel detacheerder BAS Consultancy groeit als kool. Oprichter Peter Arensman vroeg ons om BAS een uitstraling te geven die paste bij de ambities, te weten: een club waar opdrachtgevers en financieel toptalent graag een relatie mee aangaan.

Aanpak en resultaat

Wat maakt BAS zo uniek? Daarmee is het begonnen, met het samenbrengen van de drijfveren van de oprichters en de trots van medewerkers, klanten en managers. Met het DNA van BAS zijn we ontwerpers gaan briefen om een nieuwe huisstijl te maken (logo, briefpapier, visitekaartjes, site, brochure, magazine). Met die nieuwe vorm volgde ook de inhoud. Wat je belooft moet je ook waarmaken.

Peter Arensman (de “A” van BAS): “BAS was toe aan een nieuwe stap. Van onstuimige nieuwkomer waren we uitgegroeid tot een speler van formaat. Daar hoort een professionele profilering bij. Noblesse oblige. Harold pushte ons daarbij. Net iets verder gaan dan we in eerste instantie zouden doen. Ga maar na… het is wel even wennen, elke medewerker met een foto op de site en zijn visitekaartje. Maarhet is wel consistent met onze kracht: onze consultants. Opmerkelijk wel dat daarmee de cirkel weer rond is. Niet voor niets hebben we bij onze oprichting gekozen voor een persoonsnaam als bedrijfsnaam.”

A*Team

Harold Smits
Luis Mendo
• Monique Ruigrok

logocasediesel logocasedeltalloyd logocasefruitlab logocasemst logocasecinemaculinair
logocaseudensduyn logocaseshell logocasedockwise logocasebas logocasepieken
streepgetalifefrom9to5980x35