ALifelogo94x50
menu1
menu2
menu3
menu4
menu5
menu6
menu7
UDENS DUYN: caseUdensDuyn

Situatie en vraag

In Uden komt een nieuw hotel dat herstel/zorg wil combineren met een gastvrijheidniveau dat vier sterren verdient. Aan ons de vraag of wij samen met de initiatiefnemers (bestuurders en communicatieteam van Ziekenhuis Bernhoven, BrabantZorg en Tolburg) en projectleider Gerlof Menkveld de positionering op scherp wilde stellen. Welke naam? Welke klanten? Hoe de markt bewerken? Wat voor personeel aantrekken? Hoe inhoud geven aan dienstverlening die vier sterren verdient?

Aanpak en resultaat

Dit project vraagt om co-creatie. Al die communicatiemensen en bestuurders willen hun bijdrage leveren. Aan ons om de goede vragen te stellen en via een stuk of vijf teamsessies tot keuzes te komen. Niet tot grijze compromissen, maar tot een uitgesproken en onderscheidend concept dat aansluit bij de serviceambitie van de oprichters.

Resultaat: concept voor het hotel waar iedereen enthousiast over is en wat dwingt tot een onderscheidend: marketingplan, personeelsprofiel en inwerkprogramma voor de nieuwe medewerkers.

Gerlof Menkveld: “Het neerzetten van zo’n nieuw hotel kan gepaard gaan met veel gedoe. Zeker wanneer er zoveel partijen bij betrokken zijn. Bij Udens Duyn ging het super. De positionering die Harold met ons heeft gemaakt, zorgt er nog steeds voor dat iedereen weet waar wij met ons herstelhotel voor willen gaan en staan.”

A*Team

Harold Smits
• Gerlof Menkveld

logocasediesel logocasedeltalloyd logocasefruitlab logocasemst logocasecinemaculinair
logocaseudensduyn logocaseshell logocasedockwise logocasebas logocasepieken
streepgetalifefrom9to5980x35