ALifelogo94x50
menu1
menu2
menu3
menu4
menu5
menu6
menu7
EVERYTHING YOU ALWAYS WANTED TO

...but were afraid to ask.

Wat doen jullie voor opdrachtgevers?

A*Life zorgt voor een sterk merk, ondernemende teamspirit en een business boost. Haal eruit wat erin zit. Uit je merk, uit je medewerkers, uit je klanten. En: uit jezelf. Go for it. Get A Life.

Hoe lang bestaat A*Life?

A*Life is in 1999 opgericht door psychologisch econoom Harold Smits. Na een carrire in de marketing en in opleidingen besloot hij om een bureau te beginnen dat geen standaardtrainingen biedt, maar alleen maatwerk voor bijzondere momenten.

Wie waren de eerste opdrachtgevers?

Diesel en Ben. Heel mooie bedrijven met een uitgesproken reputatie. Ons op het lijf geschreven dus. Beide bedrijven wilden 100% maatwerk voor hun mensen. Geen trucjes, maar mensen persoonlijk benaderen en trots maken op de merkwaarden.

Wat voor rol heeft A*Life voor haar klanten?

Soms gaat het om een eenmalige boost voor management of medewerkers. Het effect is dan intensief en “high energy”. Vaker zijn wij “partner in crime” voor directeuren die hun organisatie willen omvormen richting een gemotiveerde club waar teams zelf initiatieven nemen. Dan is onze betrokkenheid intensiever, en werken we met een dedicated team aan het agenderen en vasthouden van verbetering. Samen en structureel.

Kunnen jullie ook grote projecten aan?

Ja, in de laatste tien jaar hebben we met veel mensen projectmatig samengewerkt. Intussen heeft er zich een netwerk gevormd van ongeveer 120 gedreven vakmensen die van hun hobby hun werk hebben gemaakt. Een netwerk van ZZP'ers dus: web designers, trainers, filmmakers, personal coaches, mediavoorlichters, onderzoekers, financials, ontwerpers, projectmanagers en interim managers. Stuk voor stuk professionals met wie het goed samenwerken is.

Waarom kiezen opdrachtgevers voor A*Life?

Vanwege de mensen. Ze zijn niet alleen goed in hun vak, maar vooral ook heel erg zichzelf. De mensen van A*Life zijn betrokken, gaan voor resultaat en geloven in de kracht van samenwerking. Werkplezier is cruciaal voor ieder van ons. Geld is niet alles wat telt. Dat geldt voor iedereen die aan A*Life verbonden is. Voor collega's en voor klanten.

Wat zijn de projecten waar jullie het meest trots op zijn?

Dat is heel moeilijk om te zeggen. De samenwerking bij alle klanten heeft tot mooie dingen geleid. Deze tien cases geven het duidelijkst aan waar onze toegevoegde waarde ligt.

Waar staat A*Life in 2020, als jullie 20 jaar bestaan?

Onze thuisbasis blijft Nederland, maar waarschijnlijk zullen enkele trends doorzetten. Vaker klussen in het buitenland, vaker Engels als voertaal, web based office, nog intensievere samenwerkingen met opdrachtgevers en activistischer optreden om het werkplezier in de wereld omhoog te krikken.

Waarom moet iedereen aan het werkplezier?

Op dit moment krijgt slechts 15% van de Nederlandse werknemers energie van het werk dat zij doen. Stel je voor dat dit verdubbelt. Wat zou dit wel niet betekenen voor de productiviteit, de innovatie, de concurrentiekracht, het bruto nationaal product, de sfeer in winkels en op straat, etc... Werkplezier is wezenlijk.

Wat moet ik doen als ik meer wil weten?

Neem contact met ons op.
Mailen is het makkelijkst: get@a-life.nl

streepgetalifefrom9to5980x35