ALifelogo94x50
menu1
menu2
menu3
menu4
menu5
menu6
menu7
PIEKEN MET PASSIE EN PLEZIER

Waarom ga jij naar je werk? Vaak krijg je daarop het antwoord: voor het geld en de gezelligheid. Wij denken dan: Get A Life. Zet samen met collega’s iets gaafs neer en daag jezelf uit!

Wij vinden het kicken om teams uit te dagen tot teamprestaties met pit en plezier. Haal eruit wat erin zit. Ofwel: Get A Life from 9 to 5.

Aanpak

Topprestaties en enthousiaste klanten krijg je niet zomaar. Dan moet er een positieve beweging ontstaan waar zelfs de afhakers aan mee willen doen. Voor elke lezing, teamdag, workshop of cultuurproject zijn drie bouwstenen essentieel voor snel en duurzaam succes:

 • Doel voor ogen
  De prestatie staat bij ons voorop. Wat zou je het allerliefst met dit team willen bereiken? Zo meetbaar mogelijk: meer complimenten van klanten, betere samenwerking, hogere kwaliteit, grotere omzet per klant? En wat irriteert mensen nu. Dat is het startpunt voor elke teambuilding, of het nu een energizer van 1 uur is of een verandertraject van 6 maanden.
   
 • Top team
  Of je nu directeur bent of receptionist, iedereen heeft kwaliteiten waarmee hij/zij direct kan bijdragen aan het teamdoel. Via interactieve werkvormen zorgen wij ervoor dat iedereen ontdekt wat zijn/haar toegevoegde waarde is. En we dagen iedereen uit om collega’s aan te spreken op datgene waar ze supergoed in zijn. Dat legt een basis onder goede samenwerking.
   
 • Samen scoren
  Via inspirerende voorbeelden, brainstorms, teamopdrachten en wedstrijdjes laten we zien wat het resultaat kan zijn van goede samenwerking. Altijd gekoppeld aan situaties waar men nu op het werk mee worstelt. Zodat zo’n teambuilding niet alleen leuk en leerzaam is, maar ook supernuttig is voor de dagelijkse praktijk.

Wij nemen de lead, bij de ontwikkeling en uitvoering. Maar we doen het niet alleen. Van de leidinggevenden willen wij exact weten waar hij/zij naar toe willen en wat mensen werkelijk fascineert. Meer hebben we niet nodig. Met onze ervaring en creativiteit zetten we dan iets in elkaar dat gegarandeerd leidt tot energie, inspiratie Ún focus. Zodat de leidinggevende na afloop heel makkelijk het stokje kan overpakken.

Bijvoorbeeld

Teamdag (van 3 tot 24 uur)

Veranderingsproject (van 3 tot 12 maanden)

Of... een energizer (van 45 tot 75 minuten)

Publicaties

teamschema
PiekenmetjePassielogo
streepgetalifefrom9to5980x35