ALifelogo94x50
menu1
menu2
menu3
menu4
menu5
menu6
menu7
REN JE ROT,  JE PASSIE

De energizer Pieken Met Je Passie is een boost voor de teamspirit: een populaire energizer voor teamdagen, managementsessies, personeelsfeesten of klantendagen. Aan het begin of als tussendoortje. Deze interactieve ‘ren je rot’ lezing over passie, teamwork en prestaties is leuk, levendig en leerzaam.

Wat is het effect van deze energizer?

De deelnemers krijgen een boost, worden trots op het natuurtalent van henzelf en van collega’s en krijgen de behoefte om samen te pieken. Ieder vanuit de eigen passie.

Hoe lang duurt deze interactieve ‘ren je rot’ lezing?

Ga uit van: drie kwartier tot n uur. Deze richttijd geldt zowel voor kleine groepen van 10 personen als bij grote groepen van 500 personen.

Wie verzorgt deze lezing?

Harold Smits, oprichter van A*Life en van origine psycholoog, marketeer en econometrist. Een creatief brein die houdt van ‘leven in de brouwerij’, nieuwe ideen en vooruitgang. Hij is ontwapenend, gedreven en informeel. De strateeg achter diverse succescases.

Wat staat er op het programma?

Het programma van deze energizer kent vier blokken:

  • topteams, werkplezier & natuurtalent
  • ontdek je natuurtalent en authentieke passie
    (ren-je-rot spel)
  • kwaliteiten en gebruiksaanwijzing van elk passietype
  • tips om als team te pieken met je passie

Kan deze energizer ook worden uitgebreid naar een workshop?

Ja, deze energizer is ideaal om teams samen te stellen en mensen te laten bijdragen op basis van hun natuurlijke passie. Pieken Met Je Passie kan worden uitgebouwd tot een brainstorm rondom een specifieke case, een teambuilding of een workshop over leidinggeven aan flow. Uiteraard zorgen wij er dan voor dat iedereen de rol pakt die hem/haar op het lijf geschreven is.

Wat kunnen we doen om het effect hiervan te verankeren?

Het artikel authentiek leiderschap geeft concrete handvatten en biedt mensen de mogelijkheid om alles nog eens te beleven. Ook krijgt iedereen een ansichtkaart met daarop de eigen gebruiksaanwijzing. Als leidinggevende kun je extra profijt halen uit deze energizer door na afloop iedereen uit te nodigen voor een kopje koffie en de vraag te stellen: Wat kan ik als leidinggevende doen om jou nog meer te laten pieken met je passie?

Hoe til je individuele inzichten naar teamniveau?

Een energizer alleen kan de werksfeer/cultuur niet veranderen. Wel ontdekken mensen waar hun natuurtalent ligt en hoe ze daar meer gebruik van kunnen maken in de samenwerking. Als teamleider of directeur kun je daar de vruchten van plukken op teamniveau. Bijvoorbeeld door je teamleden uitdagingen te geven die passen bij hun passies. Gaat dat niet vanzelf? Overweeg dan een separate workshop over leidinggeven aan flow of coaching voor leidinggevenden.

Wat is de essentie van Pieken Met Je Passie?

Ik kan het niet alleen. Ken je dat liedje van De Dijk? Daar draait het om bij samenwerking. Als je denkt dat je zelf alles het beste kunt, zul je nooit boven je eigen niveau uitstijgen. Gebruik elkaars talent en laat anderen ook scoren!

Wat moet ik doen als ik deze energizer wil inzetten?

Stuur ons een mail met daarin de datum, het aantal deelnemers, de doelstelling en de gewenste duur. Dan doen wij een passend voorstel.

Publicaties

Pieken met je passie

Besmet door het werkplezier-virus
(High Five Magazine, 2008)

streepgetalifefrom9to5980x35